Welkom
Door: Anneleen, Ines en Liesbeth
Blijf op de hoogte en volg Anneleen, Ines en Liesbeth
04 Oktober 2008 | België, Everberg
Wij zijn 3 zesdejaars studenten geneeskunde aan de KULeuven. Van tien oktober tot en met elf januari zullen wij in het zuidamerikaanse Uruguay onze stage heelkunde uitvoeren.
Om de thuisblijvers een idee te geven over het leven in Montevideo hebben we alvast deze blog opgestart, waarop we tijdens ons verblijf berichtjes en foto's op zullen posten.
Feel free om af en toe eens een berichtje te posten over hoe het er in ons belgenland (of op jouw buitenlandse stageplaats) aan toe gaat!
08 Oktober 2008 - 19:15
Anneleen:
IK HEB ER ZIN IN!!!! EN IK BEN ER VOORAL KLAAAAAR VOOR!!! laat maar komen! -
13 Oktober 2008 - 18:34
Roger En Lea:
Wij zijn benieuwd naar jullie eerste relaas(je). Veel succes daar!
Groetjes -
31 Oktober 2008 - 18:44
Lukas:
Straffe gasten: een stage van 10 tot 11 januari, dus één dag en zover vliegen... Dat wordt wel een heeeel zware dag! Sterkte! -
01 Januari 2009 - 16:44
Lukas Uit BRRRussel:
2Komen de tonnen spaghetti nog niet uit jullie oren? 3 Sorry hoor maar dat is nu echt wel de meest onnozele kerstboom die ooit mijn retina heeft getroffen. Probeer het eens bij Guiness Book of Records. Succes!4 Komt misschien door het feit dat ik de andere foto's niet kan openen...5 Profiteer van jullie laaatste dagen ginderachter. 6 Welcome back in little B , inventors of surrealism! -
01 Januari 2009 - 16:48
Lukas Uit BRRRRusse :
Liesbeth, in zo'n landen moet je je om het uur inwrijven, insmeren, pappen (zoals behangpapier) met factor 60 +. DEZE INFO IS GRATIS! -
01 Januari 2009 - 20:39
Liesbeth Uit Uruguay: